Skip to the content

WERKFESTIVAL UITGESTELD - NIEUWE DATUM VOLGT!

Het Werkfestival

Over het Werkfestival

Na het enorme succes van de editie van 2018 komt het Werkfestival terug! Op 13 mei 2020 vindt de tweede editie van het Werkfestival opnieuw op het Suiker terrein in Groningen plaats.  

Deze bijzondere locatie zal wederom het decor vormen van het Werkfestival, de grootste banenbeurs van het Noorden, waar we ontmoetingen tot stand willen brengen tussen ruim 10.000 bezoekers en 250 standhouders.

Verwacht geen standaard banenbeurs met stands, mannen in pakken en folders, maar een bannervrije parade waar het bruist van de energie en van alles te beleven en ervaren is! Denk aan foodtrucks, live muziek, workshops, entertainment en een super strakke programmering rondom de actualiteit van werkend en werkzoekend Noord Nederland.

Om het aanbod zo overzichtelijk mogelijk te maken wordt het festivalterrein opgedeeld in kansberoep pleinen. Bezoekers worden hier uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan, ervaringen op te doen en buiten de gebaande paden op ontdekking uit te gaan.

Bekijk onderstaande aftermovie voor een indruk van de editie van 2018!

Voor wie is het Werkfestival?

Het Werkfestival is voor alle inwoners van de provincie Groningen en de kop van Drenthe die op zoek zijn naar werk of zich willen oriënteren op ander werk. Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden.

Wat is er te doen?

Het Suikerterrein wordt ingericht in kansberoep pleinen. Hier kun je potentiële werkgevers ontmoeten en echt kennis maken met de kansberoepen door doe-activiteiten, workshops en trainingen. Dit alles wordt in een te gekke festivalsfeer gegoten. Denk aan live muziek, foodtrucks, workshops, activiteiten en veel entertainment.

Omdat we kiezen voor een indeling op basis van de kansberoepen is het voor jou direct duidelijk waar je moet zijn om meer te weten te komen over het werkgebied waar jouw interesse naar uitgaat.

Wil je je oriënteren op een baan in een ziekenhuis dan ga je naar ‘het zorgplein’ om te ontdekken welke vacatures er zijn, of er een opleiding is die je aanspreekt of om een kop koffie te drinken met een verpleegkundige om te zien wat het werk inhoudt.

Ben je geïnteresseerd in een baan in de bouw dan ga je rechtstreeks naar het Bouwplein.

Powered by:

Download de NetWERKapp

Speciaal voor het WerkFestival hebben we een eigen NetWERKapp gemaakt. Download de app hier!

Reserveer je stand

Schrijf je hier in voor het Werkfestival!

Binnenkort volgt de nieuwe datum!