Skip to the content

WERKFESTIVAL UITGESTELD - NIEUWE DATUM VOLGT!

NetWERKapp

Werkzoekend?

Wat is de NetWERKapp en hoe kan ik deze gebruiken als werkzoekende?

In de NetWERKapp kun je zoeken naar potentiële werkgevers. Alle bezoekers op het Werkfestival krijgen toegang tot deze app. In de app staat een overzicht van vacatures van de werkgevers die aanwezig zijn op het Werkfestival. Door gebruik van de app kom je gemakkelijk in contact met anderen en kun je een afspraak inplannen op het Werkfestival.

Hoe krijg ik toegang tot de NetWERKapp?

Nadat je je geregistreerd hebt voor het Werkfestival, krijg je vanaf medio april, na je aanmelding, per mail een uitnodiging voor het gebruik van NetWERKapp met daarin een persoonlijke toegangscode. Let op: deze persoonlijke en unieke toegangscode is gekoppeld aan jouw e-mailadres en gegevens. Je kunt deze code dus niet doorsturen en door iemand anders laten gebruiken.

Met NetWERKapp op je smartphone of tablet kun je heel gericht netwerken voor, tijdens en na het Werkfestival. Dus voor het Werkfestival kun je in alle rust op je eigen bank al je afspraken inplannen. Netwerken in de zoektocht naar jouw baan is nog nooit zo leuk geweest!

Daarnaast biedt deze app je alle informatie over het Werkfestival, zoals de opstapplaatsen en tijden van gratis bussen, de plattegronden, het programma inclusief je persoonlijke workshopkeuze, etc.

Geen smartphone of tablet?

Heb je geen smartphone of tablet tot je beschikking? Geen paniek! Klik hier voor de online versie.

 

Werkgever?

Wat is de NetWERKapp en hoe kan ik deze gebruiken als werkgever?

In de NetWERKapp kun je zoeken naar potentiële werknemers. Alle standhouders (werkgevers) op het Werkfestival krijgen toegang tot deze app. Daarnaast krijgen ook alle bezoekers die zich hebben aangemeld toegang tot deze app. In de app staat een overzicht van vacatures van de werkgevers die aanwezig zijn op het Werkfestival en deze hebben geüpload via de speciale link die je hebt gekregen. Door gebruik van de app kom je gemakkelijk in contact met werkzoekenden en kun je bijvoorbeeld alvast een afspraak inplannen op het Werkfestival.

Hoe krijg ik toegang tot de NetWERKapp?

Op het inschrijfformulier voor het reserveren van je stand kun je aangeven welke personen toegang moeten krijgen tot de NetWERKapp. Vanaf begin april krijgen deze mensen per mail een uitnodiging voor het gebruik van NetWERKapp met daarin een persoonlijke toegangscode. Let op: deze persoonlijke en unieke toegangscode is gekoppeld aan jouw e-mailadres en gegevens. Je kunt deze code dus niet doorsturen en door iemand anders laten gebruiken.

Met NetWERKapp op je smartphone of tablet kun je heel gericht netwerken voor, tijdens en na het Werkfestival.

Geen smartphone of tablet?

Heb je geen smartphone of tablet tot je beschikking? Geen paniek! Klik hier voor de online versie.

 

Handleiding NetWERKapp

Klik hier voor een duidelijke handleiding van de NetWERKapp.

Hoe het (net)werkt

  1. Installeer Networkapp 
    Ga naar get.networkapp.eu voor de juiste versie voor je iPhoneAndroid or Windows Phone
  2. Registreer via LinkedIn of email
  3. Voer je persoonlijke code in: ……….
  4. Plaats een vraag, chat en contact met andere bezoekers.

Reserveer je stand

Schrijf je hier in voor het Werkfestival!

Binnenkort volgt de nieuwe datum!