Skip to the content

WERKFESTIVAL UITGESTELD - NIEUWE DATUM VOLGT!

Veelgestelde vragen

Het festival is bannervrij, wat betekent dat?

Dit betekent dat er geen roll-up banners, beachvlaggen of reclame-achterwanden van de standhouder mogen worden geplaatst. Reclame-gadgets, flyers of schermen met filmpjes of presentaties zijn wel toegestaan. En natuurlijk mag het materiaal wat gebruikt wordt voor de activiteit ook het bedrijfs- of organisatielogo dragen.

 

Hoe kan mijn bedrijf als standhouder presenteren op het Werkfestival?

Zowel van bezoekers als standhouders vragen wij extra inzet om tot mooie, waardevolle ontmoetingen te komen die mogelijk leiden tot een match. Daarom streven we naar een bannervrij festival waar beleving, ervaring en ontmoetingen centraal staan.

Van jou als standhouder vragen we aandacht en creativiteit in het presenteren van je bedrijf. We nodigen je uit groot te denken, we hebben de ruimte om breed uit te pakken!

Denk aan rijles in een bus, callcenter training, sleutel aan je toekomst (auto / leidingen), mini hackathon, AED les en meer. Wil je een workshop of korte training geven, hartstikke leuk! Je kunt dit aangeven via het inschrijfformulier, wanneer je je stand reserveert, neem contact met ons op of benader jouw, mits je bekend bent bij Werk in Zicht, accountmanager. Wij denken hierin uiteraard graag met je mee.

 

Wat voor activiteiten zijn geschikt voor op het festival?

We zoeken activiteiten die een verbindend karakter hebben en welke uitnodigend zijn voor werkzoekende om aan deel te nemen. Met als doel om werkzoekenden te laten voelen, zien en ervaren wat het werken binnen je bedrijf of binnen je beroepsgroep inhoud. Deze activiteit kan onderdeel zijn van je stand en indien gewenst zouden we activiteiten kunnen plaatsen op één van de doe-en experimenteerplein. We zoeken geen 250 grote activiteiten, dus iets kleins of compacts is ook zeker geschikt. De organisatie heeft ten allen tijden de laatste en beslissende stem over de inzet van de activiteit.

 

Geldt het Werkfestival ook als invulling van mijn social return verplichting?

Jazeker, hier vind je meer informatie 

 

Is het mogelijk om de stand-bemanning gedurende de dag af te wisselen?

Dat kan. Wanneer je twee mensen opgeeft bij de inschrijving, ontvang je twee bonnen voor de lunch en twee bandjes voor onbeperkt koffie/thee. Als je de standbemanning wilt afwisselen dan kan dat. De lunchbonnen zijn niet op naam en kunnen dus uitgewisseld worden. De bandjes voor onbeperkt koffie/ thee kun je bij de informatiebalie omruilen. Het oude bandje wordt dan ingenomen en er wordt een nieuwe afgegeven. Afhankelijk van het gekozen standhouders pakket kun je een x-aantal mensen opgeven voor de NetWERKapp. Deze mensen geven we toegang tot de NetWERKapp zodat zij afspraken kunnen inplannen. 

 

Wanneer kan er worden opgebouwd en afgebroken?

Opbouw van je pleinpresentatie kan dinsdag 12 mei tussen 12.00 en 20.00 uur. Kleine zaken zoals flyers en gadgets kun je woensdagochtend ook meenemen. Afbreken van de pleinpresentatie moet woensdag 13 mei vanaf 20.00 tot 24.00 uur (het is niet mogelijk om spullen te laten staan in verband met opbouw van een andere event de volgende dag, uitzonderingen alleen in overleg met de organisatie mogelijk).

 

Waar kunnen standhouders parkeren?

Standhouders kunnen parkeren de Drafbaan, waarna pendelbussen je naar het Suiker terrein brengen. Vanzelfsprekend kan laden en lossen op het Suiker terrein. Je ontvangt hier t.z.t. meer informatie over.

 

Ik wil graag een TV scherm hebben in mijn stand, kan dat geregeld worden?

Dat is mogelijk. Na inschrijving ontvang je een bestelformulier waarop je aan kunt geven wat welke apparatuur je wilt inhuren. De kosten zullen aan je worden gefactureerd. Je mag natuurlijk ook je eigen apparatuur meenemen.

 

Is er stroom in de stand?

Er is geen stroom in de stand. Heb je stroom nodig vul dat dan in op het bestelformulier, dat je enkele dagen na jouw inschrijving ontvangt, dan zorgen wij ervoor dat dit bij aanvang van het Werkfestival voor je klaar ligt.

 

Wat kan ik als standhouder doen om Het Werkfestival te promoten?

Volg het Werkfestival op Social Media en volg, like en deel zoveel mogelijk.

Facebook https://www.facebook.com/werkfestival
Twitter https://twitter.com/werkfestival
Instagram https://www.instagram.com/werkfestival
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/werkfestival

Zelf berichten plaatsen op je eigen social media juichen we ook zeker toe!

In de Toolbox op www.werkfestival.nl vind je ook banners, logo’s en flyers die je kunt gebruiken op je website of in nieuwsbrieven. In de Toolbox vind je ook een email-handtekening. Deze kun je onder je eigen handtekening plaatsen.

Heb je een stapel flyers nodig of een poster, laat het weten op info@werkfestival.nl

 

Wat is de NetWERKapp en hoe werkt deze?

In de NetWERKapp kun je zoeken naar potentiële werknemers. Alle standhouders (werkgevers) op het Werkfestival krijgen toegang tot deze app. Daarnaast krijgen ook alle bezoekers die zich hebben aangemeld toegang tot deze app. In de app staat een overzicht van vacatures van de werkgevers die aanwezig zijn op het Werkfestival en deze hebben geüpload via de speciale link die je hebt gekregen. Door gebruik van de app kom je gemakkelijk in contact met werkzoekenden en kun je bijvoorbeeld alvast een afspraak inplannen op het Werkfestival.

Meer informatie vind je hier!

 

Kosten

Een overzicht van de verschillende standhouders pakketten vind je hier.

Powered by:

Download de NetWERKapp

Speciaal voor het WerkFestival hebben we een eigen NetWERKapp gemaakt. Download de app hier!

Reserveer je stand

Schrijf je hier in voor het Werkfestival!

Binnenkort volgt de nieuwe datum!